TÄMÄ SIVUSTO OLI..

BIG Brother Suomi 2022 kauden tepish.net fanisivusto.

Sivuston tarkoituksena on ollut seurata kauden kulkua mahdollisimman realiajassa, mutta valitettavasti tämän kauden aikana on ollut useita häiriötekijöitä. Seuraamisessa on ollut monesta eri syystä viivettä ja osaa tapahtumista ei ole pystynyt realiaikaisena seuraamaan, ainakaan 100% … Kauden seuraamista on haitannut mm. yksi laiva risteily, jonka tuliaisena seuraava kaksi viikkoa kului koronaa sairastaessa. Kuume ja pöpö huurussa kuuntelin eritoten kohtaa, jossa Saara Aalto oli talossa, toki onneksi siinä sai paljon kuuntelemallakin ja tämä kohta sulostutti sairastelun huurua ja auttoi jaksamaan pöpön voittamisessa.

Kausi on nyt 27.11.2022 kello 23 jälkeen laitettu lopullisesti pakettiin, kauden päättyessä isoveljen ja Väinö tontun keskusteluun:

BB:”hiljaista vihdoinkin”

Väinö:”Olipas isoveikka aikamoinen ilta”

Väinö:”pitäisikö meidänkin ottaa pikkaisen teetä”

BB:”Väinö mene nukkumaan” — Valot sammuivat ja kuului vielä väinön “hei hei kaikille”

Sitten kamerat napsahtivat poikki ja kausi oli laitettu pakettiin. Somen mukaan nämä viimeiset minuutit olivat kauden parhaat hetket. Itsekkin pidän tätä erittäin onnistuneena lopetuksena, mutta näen koko kaudessakin hyviäkin hetkiä, vaikka jotkin asiat eivät ihan menneet parhain päin.

SUOMEN YKKÖSKUUSEN MYÖTÄ TEPISH.NET TOIVOTTAA KAIKILLE SIVUILLA KÄVIJÖILLE HYVÄÄ JOULUA JA EHKÄ NÄHDÄÄN JÄLLEEN SEURAAVAN KAUDEN MERKEISSÄ.