Janni Hussin lipsautus

24.11 häädettiin finaaliviikolla vielä yksi asukas, ennen finaalia ja Salla jätti talon. Lähetyksen lopussa kuitenkin koettiin melkoinen kömmähdys, kun Janni Hussi kävi julistamaan, että sunnuntaina sadaan tietää kuka voittaa Big Brother Suomi 2002!

Käytännön faktoina tämä on huvittavaa, sillä ensimmäinen Suomen BB nähtiin vasta 2005, eli olemme siis siirtyneet jo aikaan ennen ensimmäistä Sub BB:tä. Jos olisimme 20 vuotta taaksepäin niin eihän talossa olisi paikalla kuin Reeo (ikä 29), Miikka olisi 9 vuotta, Laura 15 vuotta ja Mia 6 vuotta. Ikä BBseen riittäisi vain Reeolla.

Onneksi toivottavasti kuitenkaan emme ole siirtyneet rinnaisulottuvuuden 2002 vuoteen, vaan olemme yhä 2022 vuodessa ja näemme suunnuntaina voittajan vuosimalli 2022 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.