VIIKKO 4

TAPAHTUMAT

21.9.2022
VIIKKO 4
Päälikkö vaihe alkaa

Päälikkökilpailut maanantaisin ovat ratkaiseva osa peliä tästä lähtien. Kuka voittaa, ketkä saavat luksusta. Viikko 4 päälikkövaalit.

Maanantai
TAPAHTUMAA
UUSI VIIKKO BB TALOSSA

Karsinta vaihe on takana 15 asukasta kisaa päälikkö vaiheessa BB-talon isoveljen peliä, joka on täynnä käänteitä.

Nyt nähdään ensimmäinen päälikkö, eli vaalivoittaja. Varsinaiset äänet menivät tasan 4 Miikka 4 Laura. Käsiylös äänestyksessä Laura vie päälikkyyden.

Ma-Ke
TAPAHTUMAA
Häkki heilahtaa

Kauppatehtävässä häkki ilmestyy pihalle lahjapaketissa. päälikkö valitsee ketkä eivät kömmi häkkiin.

Häkkiin päätyvät asukkaat ovat 40 euron arvoisia, luovuttaessaan siis menetetään tuo summa ja loppuun saakka olemisesta saa kauppabudjettiin saman summan.

Kolme asukasta poistuu ennen loppua ja lisäkkeenä olevia matemaattisia yhteenlaskuja ratkotaan yksi ja siitä saa 100 € lisää.

Pääliköllä on lisäksi oma 50 € budjetti. Kauppatehtävä päättyy keskiviikkona päivällä.

Torstai
TAPAHTUMAA
Nimeämiset

Nimeämiset alkavat torstaina aamupäivällä ja kestää useamman hetken.

Nimeämisistä päästyä asukkaat saavat vielä tehtävän, jonka voitolla voi vaikuttaa nimeämis tulokseen.

Perjantai
TAPAHTUMAA
Jepulista

Perjantain huippuhetkiin päivällä on ruuoanlaiton, syömisen ja meikkaamisen, sekä erilaisen höpöttelyn lisäksi se pieni tovi sohvalla jolloin asukkaat saivat tietää kuka valvoo kaikkien unia.

Asukkaat tosin luulivat puhtitunti musiikkia merkiksi lähteä ulos jumppaamaan, jolloin isoveli joutui pysäyttämään ulos ryntäävän porukan. Lopulta asukkaille selvisi, että puhti tulee nyt unien valvomisesta, jota valvoo Aleksi isoveljen määrittämän ajan.

 

TEHTÄVÄT

Tehtävillä on oma aikajanansa, joka viikko.

VIIKKO 4
Päälikkövaalit
Tehtävän kuvaus

Vaaleissa suljettu äänestys päättyy tasapeliin Miikan ja Lauran kanssa.

Laura voittaa käsiylös äänestyksen.

VIIKKO 4
Kauppa tehtävä
Tehtävän kuvaus

Yksinkertaista. Kymmenen asukasta suljetaan ulos häkkiin. Häkistä saa vapaasti poistua, mutta se maksaa 40 € kauppabudjetista. Lisäksi pitää tehdä matemaattista yhteenlaskua matosta ja palloista.

Kun 7 asukasta pysyy loppuun saakka häkissä ja nukkuu kaksi yötä ulkosalla vähällä virikkeellä sekä yksi laskutehtävä onnistuu ja on 100 € arvoinen on kauppaan varoja peräti 380 €, lisäksi päälikkö saa käytettäväksi 50 € omiin ostoksiinsa.

VIIKKO 4
Nimeämiskilpailu
Tehtävän kuvaus

Nimeämiskisan voitto ratkaistaan tiimeissä. Sininen, Vihreä ja punainen joukkue kisaavat voitosta pallon pyörittämisessä labyrintissä.

Lopulta nopeiten pallo pyörii maali kuoppaan sinisellä joukkueella ja päälikkö valitsee voittajista kolme tekemään muutoksensa nimeämisiin.

Karvan, Miikka ja Mia saavat lähteä neuvotteluhuoneen uumeniin tekemään ratkaisujaan.