Painekattila ja ilmapiiri vaikuttaa!

Suljettutila big brother talo ja oudosti turhankin aggresiiviseksi ymmärretty pelaaminen ovat oiva yhdistelmä luomaan tilan jossa ei vain jaksa enää olla. En itsekään luultavasti pystyisi olemaan talossa (tosin en nyt, enkä aiemminkaan).

Big Brotherissa on kautta aikain ollut vakiona se, ettei kaikki asukkaat ole loppuun saakka talossa. Milloin se on johtunut kesken kauden terveysongelmasta, milloin liian vakavista sääntö/sopimus rikkeistä. Toisinaan lähtö on tullut lentävistä viinilaseista ja joskus on meilläkin tapahtunut karkaaminen.

Big Brother 2022 jatkaa sitä linjaa, että keskenkauden asukas jättää talon ilman häätöä. torstaina 6.10 lopussa herkistyen kyyneliin (useiden muiden asukkaiden säestäessä omin kyynelvirroin) Karvan kertoo asukkaille päätöksestään, jonka oli tehnyt edellisenä iltana. Karvan jätti BB-talon hieman ennen nimeämisiä ja lähti viettämään siviilielämäätalon ulkopuolle.

Ihminen on vahva, kun hän tekee vaikeitakin päätöksiä selkäsuorana. Harva talossa siihen pystyy ja yleensä enemmän kuulee toistuvaa napinaa lähdöstä, vaikka alkaisi olla jo energisesti loppu koko hommaan. Karvan teki vahvan ja oikean päätöksen, oma itse ja terveys ensin, sitten kaikki muu. Jos jokin on liian rankkaa henkisesti tai fyysisesti on viisautta jättää se taakse ja rynnättä uusiin seikkailuihin.

Sivusto – tepish.net toivottaa Karvanille oikein värikästä syksyä ja kaikkea hyvää siviilielämään ja vapaaottelemiseen. Myös voimia BB matkan uuvutuksista toipumiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.