Intruder voittaja

Talossa on spekuloitu Intruder voittajuudesta kauden lähetessä loppuaan. Talossa myöhemmin tulleet ovat spekuloineet, että olisivat ensimmäinen intruder voittaja jos niin kävisi.

Kuitenkin tämä olisi mahdollista vain jos Janni Hussin vuosi 2002 pitäisi paikkansa, sillä menneisiin 14 kauteen mahtuu jos vaikka mitä ja aiemman Sub kanavan kauteen mahtuu myös Intruder voitto vuonna 2008 [ks wikipedia], kun päivä 20 taloon astunut Anniina Mustajärvi voitti Big Brotherin. Anniina on siis ensimmäinen kauden alun jälkeinen voittaja. Finaaliin on intruderit jo aiemminkin yltäneet jopa kakkos sijaan saakka.

Toinen intruder voittaja on vuodelta 2010, jolloin päivänä 9 (eli sama kuin tällä kaudella Mia) taloon astunut Niko Nousiainen voitti BB.n. Tällöin finaalissa oli myös äskettäin menehtynyt Nino Hermas.

Big Brother Suomella on siis tähän mennessä peräti kaksi intruder, eli kickoffin jälkeen taloon saapunutta voittajaa. Tuleeko Miasta kolmas, 12-vuotta edellisen intruder voiton jälkeen, sen näkee sunnuntaina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.