Katsojien pelaaminen

Kun meille tiputetaan tiedonmuruja, niin jokaisen äänestäjän ja jokaisen joka haluaa vaikuttaa ohjelmaan ja siihen kuka on viimeisellä viikolla mukana pitäisi huomioida jokainen vinkki ja vihje.

Kun alkukarsinnat loppuivat ja asukaspudotukset myös päättyivät sanottiin jotakuinkin niin, että ne päättyy toistaiseksi ja saattavat palata vielä kauden aikana.

Mitä tämä tarkoittaa? Mikäli yleisö osoittaa selkeästi suosikkejaan ja asukkailla on jo jokin käsitys asioista, kuten on, niin mikä on asukkaille järkevin ratkaisu, jos loppu vaiheessa palaa asukashäätö. Käytännössä jokainen asukas talossa ymmärtää ja tietää sen, että ns. vahvimmat pelaajat ovat suurin uhka. Mikäli esimerkiksi Reeo pelastetaan useamman kerran heti aluksi äänestyksissä on Reeo selvä uhka oman voiton kannalta.

Mitä tekee sellaiset jotka pelaavat järkevästi talossa? Tietenkin saadessaan jälleen vallan tiputtaa joku tälläinen vahva pelaaja, jolla on yleisön suosio pitää saada pois parantaakseen omaa peliään. Tämä on sitä oikeaa pelaamista. En tiedä ymmärtääkö talossa riittävä porukka lähteä pommittamaan vahvoja pois, mutta teoriassa tämä on järkevintä, koska jos omaa peliään ja voittoa ajattelee on vahvimpien pudottaminen se mitä pitää tehdä päästäkseen pelissä loppuun. Pelillisesti esimerkiksi Miikka on yksi jolta tälläinen peliliike onnistuu ja jolla on kova voiton tahto itsellään, samoin Laura mikäli on talossa loppu kahinoiden lähestyessä.

Leave a Reply

Your email address will not be published.