VIIKKO 3

TAPAHTUMAT

21.9.2022
VIIKKO 3
Kolmas viikko alkaa

VIIKKO ALKAA UUDELLA ASUKKAALLA.

SALLA SAAPUU PULLANTUOKSUISENA TALOON.

PÄIVÄ 1
TAPAHTUMAA
UUSI VIIKKO BB TALOSSA

Sallan saapumisen jälkeen saa BB-talo uuden ilmeen museona aina keskiviikko aamuun saakka

VARKAITA JA KÄHVELLYSTÄ
TAPHTUMAA
HÖLMÖT HULLUT VARKAAT

Varkaat eivät olleet kovinkaan hyvin tehtäviensä tasalla. Ruzbeh olisi voinut viidellä pihistyksellä selvitä äänestyksestä ja voisi olla edelleen talossa.. Kuitenkaan kukaan muu varas ei toiminut, kuin Kirsi joka odotti korjaavansa pahasti miinukselle menevää budjettia..

Asukkaiden pitäisi miettiä, miksi pelaamis kaudella tulee mahdollisuus saada immuniteeti ja mikä on tehtävän odotus, kun varoitetaan miinukselle menosta BB:ssä voi odottaa että näin nimenomaan käy. Oletan siis itse, että miinuksella oltaisiin olisi mikä hyvänsä ja varkaiden bonus oli siis vain pelastaa itsensä... Suomeksi sanottuna -HUONOSTI PELATTU-

Torstai
TAPAHTUMAA
Nimeämiset ja kilpailu

Nimeämiset sujuivat tottuttuun tapaan ja uudet Karvan ja Milla saivat myös antaa oman äänensä, vaikkei heitä voi äänestää.

Nimeämisen jälkeen kerrottiin kilpailun tulevan vain ääniä saaneiden kesken. Pienen mausteen tähän toi se, että uudet asukkaat saivat valita ketkä 8 kaikkiaan 9 ääniä saaneesta lähtevät kilpailuun.

Perjantai
TAPAHTUMAA
Kuka on häädössä?

Aamulla herätään niin sohvalta, sviitistä, kuin makuuhuoneestakin.

Heti aamun alkajaisiksi talossa kuullaan ketkä joutuvat häätöäänestykseen, katsojille asia paljastettiin jo edellisenä iltana.

Tämän jälkeen jonkin tovin kuluttua saavat asukkaat tehtäväksi rakentaa kahvinkeitin ja esitellä se. Rakentamiseen meneekin tovi jos toinenkin.

TEHTÄVÄT

Tehtävillä on oma aikajanansa, joka viikko.

VIIKKO 3
Kauppatehtävä
Tehtävän kuvaus

Kauppa tehtävä BB-museo ja varkaita talossa. Myös isoveli hoiti hieman varkaan hommia ja olikin pitkään ainut varas joka kunnolla toimi talossa. Tämä myös hämmensi asukkaita, että kuka ketvale kehtasi pihistää.

Kauppa tehtävä kesti maanantaista keskiviikko aamuun ja lopulta vei asukkaat 130 velkaa BB:lle.

KESKIVIIKKO
Tehtävän suoritus
Pudotustehtävä

Asukkaat pääsivät pitelemään painoja ringissä, siten, että molemmilla puolilla oli toisen asukkaan kanssa paino, jota tuli pidellä ilmassa ja suorassa.

Tämän kilpailun voitti Sofia ja Milena.

Häätöäänestykseen meni: Sofia, Nabaz ja Ruzbeh, joista viimeinen savustui ulos talosta.

TORSTAI
Tehtävän suoritus
Häätötehtävä

Häätötehtävässä kahdeksan asukasta kokoaa tornia erisivuisista palikoista ja lopuksi laittoivat kuulan tornin päälle.

Se jonka torni pysyy koossa ja kuula ei pyöri alas voittaa. Stabiilin ja toimivat tornin kokoaa Laura, joka saanee jotenkin vaikuttaa nimeämis tulokseen (tämä ei ole selvinnyt kellekkään vielä ennen torstain lähetystä).

PERJANTAI
Tehtävän suoritus
Tee-Se-Itse-Kahvinkeitin
Neljään joukkueesseen jakautuneet asukkaat pyrkivät rakentamaan annetuista osista kahvinkeittimen ja esittelemään sen. Palkintona on kahvia ja ehkä makeaakahvileipää. Joukkueet: PUNAISET: Reeo, Karvan, Miikka, kirsi SINISET: Mathias, Laura, heidi, Milena KELTAISET: Sofia, Mia, Aleksi, Merve VIHREÄT: Nabaz, Salla, Tuula, Milla