Big Brother 2022 on tulossa!

Tänään 10.3 saimme vihdoin julkistuksen siitä, että näemme myös tämän vuoden syksyllä kovasti odotettua reality viihdettä, eli Big Brother Suomea.

Mitä me tiedämme tulevasta kaudesta?

Aiemmilla kausilla on pääsääntöisesti muutamaa subin aikasta poikkeusta lukuunottamatta ollut kiellettyä juonitella. Nyt asukashaun yhteydessä on kerrottu, että kaikenlainen taktinen peli ja muiden asukkaiden tiputtamisesta juoniminen on sallittua 2022 kaudella.

Hyvästä taktisista liikkeistä saattaa jopa isoveli palkita asukkaita ja voittaminen on mahdotonta ilman taitavaa pelaamista ja taktisia liikkeitä.

Tietyllä tavoin tämä kausi muistuttaa siis Selviytyjien tai Australian BB:n kuvioita. Selvityjissä nähtyjen Juhana Helmenkalastaja tai Kristian Heiskari tyylisiin kieroiluhin on siis syytä varautua tällä kaudella.

Myös virallinen logo muuttuu (logot lähteestä nelonen media)

VANHA ORANSSI POHJA MUUTTUU....
SINISEN LILAN/VAALEANPUNAISEN SÄVYYN, JOSSA ON PALJON SAMAA..
MITÄ AUSTRALIAN BB LOGOSSA LÖYTYY

Koska muutkin tiedot juonittelusta vastaa pitkälle Australian sääntöjä, niin voiko tässsä vetää ajatuslinjoja siihen suuntaan, että Suomi BB ottaa harppauksen kohti Australian BB:tä?!

Tämä ja moni muukin asia varmasti selvenee kevään ja kesän kuluessa, jäämme innolla odottamaan mitä isoveli on keksinyt asukkaiden päänmenoksi ja miten sääntö muutos lopulta vaikuttaa kokonaisuuteen.

Saamme varmasti ajan kanssa myös tietää jatkaako juontajat entisissä pesteissään ja onko muussa tuotannossa tapahtunut vaihtuvuutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.