Hyvä tuotanto!

Lauantai päivällä aloin kuuntelemaan miten naisten kolmikko keskustelee ja asiat kiertelevät tuotantoon. Asiassa mentiin pikkuhiljaa myös ulkomaailman kommunikointiin, kun puhe siirtyi siihen ketä äänestetään häätöäänestyksessä katsojien toimesta. Keskustelussa mm. sanottiin, että ei minua varmasti äänestetä, mutta yleisö äänestää tuota… tms..

Aiemmin tälläisissä kuului syvä hiljaisuus ja lopulta pääohjaaja kertomassa siitä, että katsotaan mitän käy sitten kun….

Nyt alkoi jo miettiä, että taas sama jatkuu, että siellä saa puhua mitä sattuu, mutta sittten se kuului ja vielä kohdennettuna keskustelijoille “tuotannosta puhuminen on kiellettyä”.

Ilmeisimmin tuotanto ymmärtää nyt se, että jos on jotain sääntöjä ne eivät ole mitään, jos niitä ei valvota. Hyvä tuotanto, nyt mennään aivan oikeaan suuntaan!

Vaikka yleisössä on paljon kitinää nykyisestä juonimisen sallimisesta ja siitä, että aina vain juonitaan… Niin itse näen, että ei se juoniminen ole kuitenkaan niin häiritsevää ja puhutaan myös paljon muuta elokuvista, ruuasta, koulukiusaamisesta ja monista muista asioista.

Myös suunnilleen viikon katselun jälkeen isoveljen pelaaminen on ollut parantunut aiemmasta. Tietenkin pientä sopeutumista vaatii se, että kaikki on niin eri tavalla kuin ennen.

Kiitosta voi antaa myös siitä, että jatkuvasti on jotain säpinää talossa isoveljen suunnalta, eli ei jää liikaa oleilu hetkiä. Oikein innolla jo odotan myös sitä miten päälikkövaihe on toteutettu, mutta sitä ennen vielä monta häätöä ja 7 uutta asukasta.. Hmmmn .. Mitä tästä vielä tulee.

Toivottavasti myös isoveli hämmentää asioita vielä valehäätöjen ja muiden hienojen (ehkä Ausseilta opittujen) temppujen muodossa.

Alku näyttää hyvältä, toivottavasti sama tahti jatkuu edelleen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.