Ensitunnelmat

Tuotannolle on annettava nyt runsaasti plussaa. Aluksi pelin alkaminen siitä kun asukkaat astuvat taloon on iso parannus. Asukkaat joutuvat jo tullessaan silmäkkäin sen kanssa, että tämä on isoveljen ohjaamaa peliä, ei mikään lomahotelli.

Myös se, että heti aluksi joutuu valintojen eteen, joka määrittelee talossa olon tulevaisuutta, eli kohtalonkahvat = Immuniteetti, Häätöön jouluminen, tiskivuoro, kylmäsuihku ja tyhjä, on erinomaista heti alkuun.

Tupakointi on ollut kautta aikain liian selvä jopa puolittain yllytetty asia, koska moni keskustelu on tapahtunut “röökipaikalla”. Yhteiskunta on rajoittanut tupakointia jo pitkään… Nyt vihdoin tämä toteutuu myös isoveljen silmien alla, kun tupakointi tapahtuu yksi kerralla kopissa ja ilman puhetta.

Jääkaapin avain ja se, että vain hänen läsnäollessa voi avata jääkaapin on iso plussa ja se että ilman ostosrahaa ei ole kaikkia hyödykkeitä, eli ns. ylimääräistä hyödykettä, kuten kahvi tms.. kuten ainakin nyt aluksi näyttää.

Myös se, että heti alussa korostuu, että on sääntörikkomus jos tekee vastoin määrättyä (alussa koskee jääkaapin avaajaa) kuulostaa hyvältä jos se myös realisoituu käytännössä ja laajenee myös muuhun kuin yhteen asiaan.

Mikäli tällä tavoin mennään eteenpäin kuulostaa kausi erittäin lupaavalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.