Voihan juoniminen

Pikkuhiljaa kauden edetessä ymmärrän valituksen siitä, että katsojat kokee rankkana juonimisen sallimisen.

Periaatteessa se ei olisi paha muuten mutta… Kun sitä tapahtuu liian tiuhaan ja pelaaminen on monilla hyvin likaista. Itse näkisin ihan mieluusti ovelaa ja nätisti tehtyä pelaamista, mutta kun peli menee törkyiseksi se alkaa vaikuttaa katsomiskokemukseen.

Itseä myöskin ihmetyttää asukkaiden valinnoissa se, että useat ovat jollain tavoin urheilullisia ja “atleettisia”, mutta onko tämä joukkio oikeaa porukkaa tähän peliin, vähempi olisi mielestäni riittänyt. Itse toivoisin vähän niin kuin Jasmiina asiaa sanoitti Selviytyjät kaltaisempaa pelaamista, ei näin likaista mistä kummasta sekin johtuu, että pelaaminen mielletään näin likaiseksi (ei ainakaan kaikkien kohdalla kovin hyvä vaikutus katsovaan yleisöönkään). Itsellä toivo jyllää sen puoleen, että isoveljellä on hihassaan käänteitä, joilla tämä muuttuu esimerkiksi ensi viikon jälkeen kun vaihdetaan pääliköiden aikakauteen.

Yksi asia mikä myös pistää silmään on se, että sääntörikkeet ovat edelleen suunnilleen päivittäisiä, niin ulkomaailman kontaktointia, kuin tuotannosta puhumista ja muitakin tuntuu tulevan… Uusimilla asukkailla tämän vielä ymmärtää, mutta tämä koskee myös jo toista viikkoa olevilla asukkailla. Kuulutuksia satelee ja osa jää ehkäpä kuuluttamattakin, mutta missä on sankiot? Sunnuntaina annettiin ns. viimeinen mahdollisuus parantaa tavat. Onko luvassa jokin isompi rankku lähiaikoina vai pääseekö asukkaat taas liian helpolla? Isoveli on ollut jämäkämpi, joten omat odotukset ovat korkealla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.