Pahoitteluja ja pohdintoja

Ensinnä pitää kaikille olemattomille lukijoille antaa pahoitteluna (jos tätä oikeasti katsoo ihminen, joka ei ole spammaaja tms.. niin laita viesti admin-at-tepish.net osoitteeseen! Kerro mielipiteesi BB fani sivuistani) se, että viime viikon loppupuoli ja tämän viikon alku oli vähän hiljaiseloa täällä…

Syy oli se, että Turussa tapahtui: #Kauppatorin avaus #Turun päivä

Nyt kuitenkin taas parhaani mukaan näistä reissuista toivuttuani olen skarpimpana täällä kirjoittelemassa.

Tuotannossa on tapahtunut selkeitä parannuksia ja moni asia toimiikin hyvin. Kuitenkin kun väkisinkin mieleen tulee Australian BB, jota on ruudun kautta meilläkin nähty, niin joitain asioita jää myös vaivaamaan.

Mikäli asukas häädöt olivat tässä, eli Ruzbeh oli viimeinen asukashäätö, niin harmittamaan jää se, että ei käytetty mahdollisuutta valkoinenhuone tms.. twistiin… Tosin asukkaatkin ovat nähneet Aussi BB.tä ja siellä on spekuloitu tällä mahdollisuudella.

Lisäksi edelleen tässä isoveljessä jää hieman väljähköksi hänen pelaaminen. BB:n pitäisi vähän skarpimmin vielä pelata mukana ja sekoittaa asukkaiden peliä (kuten Ausseissa), vaikka on sallittua juonittelu, siihen pitäisi isoveljellä olla kasa temppuja joilla laittaa siihen kapuloita rattaisiin, kaiken ei pidä sujua niin kuin asukkaat suunnittelevat, kun Aussi tyylistä BB:tä pelataan… Nyt asukkaiden temput pääsääntöisesti toimii sellaisenaan, eikä tule mitään twistejä joka kääntä tätä.. Se on yksi Aussien BB:n mausteista, joka tekee siitä kiinnostavan.

Mielenkiinnolla odotan sitä, että onko tätä ymmärretty paremmin hyödyntää, kun alkaa kakkos vaihde ensi maanantaina. Kiroilun vähenäminen on hieno asia ja se, että joissakin etukäteen mietityissä asioissa ollaan pelin päällä. Vielä kun saisi kaikki mausteen tähän soppaan.

Myöskin odotan itse sitä, että BB talon suuremmuus suhteessa aiempaan paljastuu, sillä nyt ollaan vielä suunnilleen 2021 koko luokassa.

Tässä ideassa on paljon potentiaalia ja BB on jämptimpi kaiken myös sääntöjen kanssa, vielä kun viimeiset hommat lutviutuu niin tämä BB pääsee semisti Aussi BB tyyliseen lentoon.

Odotan paljon päällikkö osiolta, mutta samalla se luo mahdollisuuden myös isoon pettymykseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.