Voi vitsi

Jotenkin aivan kamala härdelli päälikkö äänestyksen tuloksesta ja siitä miten olisi pitänyt tehdä tai miten tehtiin… Apua! Miksi?!

Aivan järkyttävää miten meillä suomessa pelaaminen on vain kieroa likaista toimintaa, mutta äänestykset ja muut närpytetään sitten kun on jo housuissa. Kun miettii Australian BB:tä, niin siellä kun joku tietää olevansa jossakin äänestyksessä niin hyvässä kuin pahassa, alkaa kova lobbaus oman itsensä parhaaksi.

Suomessa ensin ollaan kieroja ja sitten äänestetään ja sitten “itketään” lopputulemasta, ilman että asianosaiset koittaisivat lobata itseään siitä miksi minut pitäisi valita tai toisinpäin miksi ei pitäisi esim. häätää. Aiemmin puhuin “pelaamisesta ja PELAAMISESTA” ja siitä miten pelaaminen menee ihan väärin meillä… Näin on myös tässä kohdassa.

Jotenkin tuntuu siltä, että tämä pelaaminen ei vain onnistu ja suju täällä meillä tässä muodossa… Tai sitten pitäisi ensin olla kunnon koulutus miten voi pelata ja siitä miten erilaiset pelityylit vaikuttavat eri asioihin. Nykyisellään tämä “pelaaminen” on kamalaa katsottavaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.