Alkukarsinta on ohitse

Asukkaat ovat nyt saaneet kolme ensimmäistä viikkoa näyttää miten he pelaavat ja kuinka he osaavat osin Australian tyylistä peliä. Katsojat ovat myös tehneet omat päätelmänsä ja nyt olemme Päälikkö vaiheen kynnyksellä, joka somen perusteella kopioitu Brasilian BB:tä.

Asukkaiden peliä sekoitti ensimmäisessä vaiheessa Australiasta tuttu asukashäätö, joka ei sekään katsojien mielestä mennyt ihan nappiin, erityisesti Ruzbehin pudotessa. Katsojien vastaisku tuli viimeisessä alkukarsinnan häädössä.

Kahden liittouman Rooman ja Ateenan muodossa ei ollut toimivin peli tapa tässä versiossa, kun uusia asukkaita ropisi tiuhaan tahtiin sisään ja mahtavalla bonuksella, sillä jokainen uusi tiesi pelin kuviot lähes siihen kun he astuivat taloon. Ateena ja Rooma pelasivat tovin kahtena, kunnes niiden raja alkoi hämärtyä, kun Kirsi ja Nabaz lähestyivät Roomalaisia. Kun Roomalaiset itsekin kääntyivät Ruzbehiä vastaan, joka oli hyvin tykätty katsojien keskuudessa, ei ollut enää samaa Roomaa ja Ateenaa.

Kirsi oli alusta saakka pelannut vahvaa, mutta “likaista” peliä… Viha pelko ja aggressiot ne pimeän puolella ovat, kuten eräs Star Wars hahmo sanoo, Kirsin peli oli agrressivista ja ikävä kyllä tämä peli voi toimia joskus selviytyjissä, mutta Big Brother on kuitenkin aiva oma pelinsä. Jos Kirsi olisi pelannut rakkaudellista peliä, olisi voinut tie viedä pidemmälle, mutta nyt Kirsi vei liikaa tilaa talossa ja joutui lopulta katsojien hampaisiin ja sitä kautta pois talosta.

Meneekö Reeo, Nabaz ja Milena nyt itseensä ja omaan peliinsä puhdistavasti, kenestä tulee päälikkö ja paljonko se vaikuttaa peliin, loppuuko Nabazin migreeni savustus etenkin kun asukkaat eivät enää vaikuta häätöön itse häätämällä asukkaita? Kuka pelaa nyt pelinsä parhaite ja onko uusilla asukkailla riittävän vahva yhteys ja liitto päästäkseen eteen päin… Periaattessa nyt ei ole vanhoja ja uusia, koska peli kirja on nyt muuttunut ja alkaa uusi lehti pelissä… Kaikki ovat nyt samassa viivassa pelaamassa päällikkö vaihetta, koska asukkaat ymmärtävät sen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.